Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

 
Ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα, διδάσκει ΤΖΟΥΝΤΟ,ΖΙΟΥ-ΖΙΤΣΟΥ,ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ και ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΤΕ SOO BAHK DO και είναι εγγεγραμένος στις αντίστοιχες ομοσπονδίες συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις τους με διπλωματούχους προπονητές.
Στόχος του συλλογου είναι ο κάθε αθλούμενος να πάρει αυτό που έχει ανάγκη και χρειάζεται.Για κάποιον μπορεί να είναι απλά μία άσκηση και διατήρηση μίας καλής φόρμας,για κάποιον άλλον η ενδυνάμωση ή και καταπολέμιση κάποιων εσωτερικών θεμάτων ενώ για κάποιον άλλο ο πρωταθλητισμός και η κατάκτηση κάποιας μοριοδότησης ωστε να γίνει πιό ευκολη η εισαγωγη του σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Δουλεύουμε πάνω σε κάθε παιδί με ορίζοντα την ενηλικίωση ωστε μόλις φτάσει σε αυτή να είναι έτοιμος
 
ΤΕΧΝΙΚΑ (να γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του,ώστε εάν χρειαστεί να την διδάξει)
 
ΣΩΜΑΤΙΚΑ (να έχει φτιάξει ένα αρμονικά δεμένο και υγειές σώμα ,που είναι το εργαλείο που θα τον συντροφεύει σε όλη του τη ζωή)
 
ΨΥΧΙΚΑ (να έχει όλα τα ψυχικά αποθέματα ωστε να μπορεί να διεκδικεί και να αποκτά πράγματα στη ζωή του)
 
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (να έχει αναπτύξει μία πολύ καλή ψυχολογία ώστε να μπορεί να αποστασιοποιείται απο τα όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει στη ζωή και να δίνει λύσεις)
 
ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ (να μπορεί να αντιλαμβάνεται τις προθέσεις των γύρω ώστε να προλαβαίνει καταστάσεις,από το χώρο της οικογένειας μέχρι τον επαγγελματικό του χώρο).
 
Βλέπουμε συνεπώς οτι η εκμάθηση μίας πολεμικής τέχνης,πέρα απο το βραχυπρόθεσμο όφελος της έχει και το μακροπρόθεσμο που αφορά όλη την υπόλοιπη ζωή μας.
 
 
Το προπονητήριο του συλλόγου βρίσκεται στην οδό Αγίου Κυρήκου 42 στην Ανθούπολη στο Περιστέρι.Σε έναν χώρο 195 τετραγωνικά περίπου,που διαθέτει Άδεια λειτουργίας απο την περιφέρεια και όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τη λειτουργία ενός προπονητηρίου.

Στο παρακάτω αρχείο είναι η άδεια λειτουργίας του Προπονητηρίου μας.

 

ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΟΥ 30.6.22.pdf (1012619)