ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ

-Οι αθλητές να προσέρχονται στο μάθημα 5 λεπτά πρίν την έναρξη του.
-Παρακαλούνται οι αθλητές να τηρούν τους κανόνες υγιεινής ,να έχουν καθαρές στολές και πόδια ,ενώ τα νύχια τους  πρέπει να είναι κομμένα και φροντισμένα.
-Να μην προσέρχονται στην προπόνηση εάν κάποια έχουν κάποια ασθένεια, μέχρι αυτή να αποκατασταθεί πλήρως

- Να πλένουν τα χέρια και τα πόδια τους πριν από κάθε προπόνηση
- Να έχουν πάντοτε μαζί τους παντόφλες και να μην πατούν με γυμνά πόδια εκτός του χώρου εξάσκησης

-Οι αθλητές που θέλουν να έχουν δικαίωμα στις εξετάσεις ζωνών, θα πρέπει να συμμετέχουν στα τουρνουά και στις δράσεις του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να έχουν ικανοποιητικό αριθμό παρουσιών.
-Από την εγγραφή του αθλητή στην αρχή της σεζόν ,μέχρι την παύση του για καλοκαίρι, όλοι οι ενδιάμεσοι μήνες είναι απαιτητοί ασχέτως απουσιών.
-Σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή απουσίας του από την προπόνηση, κάθε αθλητής θα πρέπει να ειδοποιεί έγκαιρα τηλεφωνικά τη Γραμματεία του Συλλόγου ή τον Προπονητή του
- Η συμπεριφορά των αθλητών και των συνοδών τους στους χώρους του Συλλόγου αλλά και στους αγώνες πρέπει να είναι κόσμια και ευπρεπής
- Ο αθλητής που θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δράση του συλλόγου ή  σε αγώνες και σεμινάρια θα πρέπει οπωσδήποτε να φοράει την εμφάνιση που θα έχει το σωματείο την περίοδο εκείνη. Η ομάδα πρέπει να είναι ομοιογενής.
 
 
ΚΑΝΟΝΕΣ COVID
 
Απαγορεύεται η παραμονή των συνοδών στο χώρο της σχολής.
Όλοι οι αθλητές και το προσωπικό υποχρεούνται στη χρήση μάσκας σε όλες τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ,εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Όλοι οι αθλητές και το προσωπικό παρακαλούνται να κάνουν χρήση αντισηπτικού που υπάρχει στο χώρο και να πλένουν καλά τα χέρια τους.
Όλοι οι αθλητές και το προσωπικό παρακαλούνται εάν νιώσουν παράξενα συμπτώματα πυρετού,βήχα,δυσφορίας να μήν προσέλθουν στην προπόνηση και να ενημερώσουν το σωματείο.