ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΤΤΙΚΟΣ Α.Ο. Αγ ΚΥΡΗΚΟΥ 42 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

ΔΕΥΤΕΡΑ    -     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                                                                  

18:10-19:00          ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

19:10-20:00          ΠΑΙΔΙΚΟ

20:10-21:30          ΕΦΗΒΙΚΟ- ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

 

                             ΣΑΒΒΑΤΟ

 

 

A.Ο. ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ (Aνω Γλυφαδα)

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ  18:00-19:30 JUDO

ΤΜΗΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Είναι το τμήμα που φιλοξενεί παιδιά απο 4  εώς 6 ετών περίπου. Σε αυτό το τμήμα στόχος είναι πρωτίστως ,να αναπτύξει το παιδί και μελλοντικός αθλητής ,κάποιες δεξιότητες που θα του επιτρέψουν αργότερα να ανταποκριθεί καλύτερα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα να διασκεδάσει και να αναπτύξει μέσα απο τη συλλογικότητα τα ωφέλη μίας πολεμικής τέχνης ,όπως συνεργασία-σεβασμός-ιεραρχία-υπακοή-υπευθυνότητα και αυτοέλεγχος.

Είναι το τμήμα όπου τα παιδιά μαθαίνουν το πιό πολύτιμο εργαλείο ,τις πτώσεις. Οι πτώσεις είναι ένα εργαλείο που μας δίνει τη δυνατότητα,όταν βρεθούμε εκτός ισσοροπίας για οποιονδήποτε λόγω και πέφτουμε,να μπορούμε να ελέγξουμε την πρόσκρουση μας στο έδαφος ώστε να μήν υπάρξει τραυματισμός.Καθημερινά πολλά παιδιά ενώ τρέχουν ή σπρώχνονται στο σχολείο πέφτουν και χτυπούν πολλές φορές άσχημα.Η γνώση της πτώσης είναι αυτή που θα τα γλυτώσει απο άσχημες συνέπειες.Εδώ γίνεται η πρώτη επαφή με την τέχνη.

 

ΠΑΙΔΙΚΟ: Είναι το τμήμα με αθλητές απο 7 εώς 12 ετών περίπου.Σε αυτό το τμήμα οι εκκολαπτόμενοι αθλητές αναπτύσουν την τεχνική τους,εμβαθύνουν στην εκμάθυνση της τέχνης τους ,δυναμώνουν το σώμα και το μυαλό τους και συλλεγουν μεγάλες εμπειρίες απο τους αγώνες που συμμετέχουν.

 

ΕΦΗΒΙΚΟ-ΕΝΗΛΗΚΩΝ : Σε αυτό το τμήμα συναντάμε παιδιά με ανεπτυγμένη σωματοδομή και ενήληκες. Εδώ συναντάμε  απο αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό και συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού,μέχρι ενήλικες χομπίστες που συνεχίζουν να κάνουν αυτό που αγαπούν πιό πολύ.Εδώ συνυπάρχουν οι μεγαλύτεροι αθλητές που αντλούν ενέργεια απο τους νέους αλλά και νεαροί πρωταθλητές που καθοδηγούνται απο τους μεγαλύτερους και πιό έμπειρους.

 

SELF-DEFENCE (FAMILY CLASS):  Οικογενειακό τμήμα αυτοάμυνας με σκοπό την εκμάθυνση αυτοάμυνας ,αλλά και τη συμμετοχή όλης της οικογένειας σε μία δραστηριότητα ,ενάντια στον κατακερματισμό του θεσμού λόγω τών φρενήρων ρυθμών της εποχής μας.